Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη. Έτσι, εστιάζουμε στην ενημέρωση των ιδιοκτητών σε θέματα πρόληψης και φροντίδας του αγαπημένου τους κατοικιδίου. Με βάση την ηλικία και την κατάσταση υγείας, ο κτηνίατρος είναι υπεύθυνος να σας συμβουλέψει για τα εμβολιακά προγράμματα, τους αποπαρασιτισμούς, προληπτικούς εργαστηριακούς ελέγχους, έλεγχος για
λοιμώδη νοσήματα και άλλα.

Στο κτηνιατρείο μας, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και ο παρεχόμενος εξοπλισμός εξασφαλίζουν την σωστή διάγνωση και θεραπεία κάθε παθολογικής κατάστασης.

Επιπλέον, με τον υπέρηχο υψηλής ευκρίνειας μπορούν να γίνουν υπερηχογραφήματα κοιλίας, επιφανειακών ιστών και μαλακών μορίων, καθώς και υπέρηχος καρδιάς. Μάλιστα, με την καθοδήγηση των υπερήχων είναι δυνατή η λήψη υλικού για κυτταρολογική εξέταση ή βιοψία και η παρακέντηση κοιλοτήτων (ασκιτικού και θωρακικού υγρού, χοληδόχου κύστης, ουροδόχου κύστης, αποστήματος προστάτη, παραπροστατικών κύστεων, περικαρδιακής συλλογής) για διαγνωστικούς ή/και θεραπευτικούς σκοπούς. Υπεύθυνος για τη διενέργεια των υπερηχολογικών εξετάσεων είναι ο κ. Σκρέκας Βαλάντης, κτηνίατρος με μετεκπαίδευση στην υπερηχοτομογραφία ζώων συντροφιάς.

Διαθέτουμε πλήρως οργανωμένο χειρουργικό τμήμα που μπορεί
να αναλάβει επεμβάσεις κάθε είδους, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Την αναισθησιολογική διαχείριση των ασθενών αναλαμβάνει η
Δρ. Καραμιχάλη Παναγιώτα, διδάκτορας του τμήματος Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας του Α.Π.Θ.  Το τμήμα εξοπλίζεται με σύγχρονα μηχανήματα (εισπνευστικό αναισθητικό κύκλωμα) και υψηλών προδιαγραφών συσκευές συνεχούς παρακολούθησης (monitoring) και εξειδικευμένης υποστήριξης ζωτικών λειτουργιών. Η εμπειρία, οι γνώσεις και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας επιτρέπει την ομαλή διεξαγωγή όλων των χειρουργικών επεμβάσεων και την μετεγχειρητική αντιμετώπιση του πόνου.

Scroll to Top